RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Російський політик розповів, що Путін може запропонувати Трампу в обмін на Україну

Російський опозиційний політик Гаррі Каспаров вважає, що президент Росії Володимир Путін шукає можливості для укладення угоди з президентом США Дональдом Трампом.

Таку думку політик висловив в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Досить очевидно, що питання Венесуели було у порядку денному на зустрічі Трампа з Лавровим, я в цьому не сумніваюся. І це як раз те, про що Трамп може намагатися домовлятися з Путіним", - каже Каспаров. При цьому зазначає, що режим президента Ніколаса Мадуро фактично приречений і Путін може запропонувати Трампу не заважати у Венесуелі в обмін на свободу дій Росії в ближньому зарубіжжі.

Однак такий обмін, за словами Каспарова, буде нерівноцінний, тому що режим Мадуро повний банкрут і незабаром його перестануть підтримувати силовики.

"Ситуація в Україні, в країнах Балтії чи навіть в Грузії принципово відрізняється. Тому цей розмін знову був би нерівноцінний", - зазначає політик. При цьому він не виключає, що Путін може говорити з Трампом і з приводу цих країн, щоб знайти умову для укладення угоди.

Раніше експерт Міжнародного центру перспективних досліджень Євген Ярошенко у своїй колонці на "Апострофе" пояснив, чому зірвалася велика угода Трампа з Путіним.