RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Відомий журналіст назвав причину майбутнього розвалу Росії

Відомий російський тележурналіст Леонід Парфьонов назвав причину, по якій може відбутися розвал Росії.

Свою думку він висловив в інтерв'ю "Апострофу".

"Державний вплив в цілому протиприродний ходу життя, не тільки в ЗМІ. У нас економіка, як оцінюється, на 70% державна. Це суперечить усім законам розвитку світу. Таке рано чи пізно закінчиться крахом", - вважає Парфьонов.

За його словами, в країні будуть наростати критичні точки, в тому числі і економічні, які призведуть до падіння країни. У приклад він наводить історію падіння Радянського Союзу, який, на думку журналіста, "протиприродно стояв, і дуже довго так стояти було неможливо".

"Таке державне втручання, така державна присутність і така низька якість державних інститутів ні до чого іншого привести не могли. І в нинішній ситуації або це втручання буде змінюватися, що не дуже схоже, або його змінить час якимось жорстким способом", - зазначає Парфьонов. При цьому він додає, що падіння може прискорити не обов'язково революція, а просте закінчення строку, який є у кожного режиму.

Повну версію інтерв'ю "Леонід Парфьонов: Українці взагалі не повинні реагувати на Росію, що вам Кремль?", читайте на "Апострофі".