Відомий журналіст назвав причину майбутнього розвалу Росії

Відомий російський тележурналіст Леонід Парфьонов назвав причину, по якій може відбутися розвал Росії.

Свою думку він висловив в інтерв'ю "Апострофу".

"Державний вплив в цілому протиприродний ходу життя, не тільки в ЗМІ. У нас економіка, як оцінюється, на 70% державна. Це суперечить усім законам розвитку світу. Таке рано чи пізно закінчиться крахом", - вважає Парфьонов.

За його словами, в країні будуть наростати критичні точки, в тому числі і економічні, які призведуть до падіння країни. У приклад він наводить історію падіння Радянського Союзу, який, на думку журналіста, "протиприродно стояв, і дуже довго так стояти було неможливо".

"Таке державне втручання, така державна присутність і така низька якість державних інститутів ні до чого іншого привести не могли. І в нинішній ситуації або це втручання буде змінюватися, що не дуже схоже, або його змінить час якимось жорстким способом", - зазначає Парфьонов. При цьому він додає, що падіння може прискорити не обов'язково революція, а просте закінчення строку, який є у кожного режиму.

Повну версію інтерв'ю "Леонід Парфьонов: Українці взагалі не повинні реагувати на Росію, що вам Кремль?", читайте на "Апострофі".