RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Розстріл людей в Підмосков'ї: мережу вразили дані про операцію Росгвардії по ліквідації вбивці

Операція російських силовиків по ліквідації стрілка в підмосковному селищі Кротово викликала обговорення в соціальних мережах.

Журналістка "Радио Свобода" Олена Риковцева звернула увагу на той факт, що затримувати одну людину з психічним захворюванням намагалися 200 бійців Росгвардії та МВС. При цьому операція тривала шість годин.

"Це ніякий Федір Бондарчук такого не міг уявити, ні з якою його сталінградською уявою", - зазначила вона в запису на своїй сторінці в Facebook.

На масштаб операції з ліквідації злочинця також звернув увагу журналіст Ілля Вайцман. Він висловив припущення, що при такій підготовці силовиків, вони не зможуть захистити президента РФ Володимира Путіна.

"Втім, розумію і "гвардію": псих з рушницею - це вам не беззбройні люди похилого віку, жінки і підлітки, яких вони звикли безкарно бити кийками "за квартири". Воно їм треба, лізти під кулі?", - зазначив Вайцман.

Нагадаємо, в підмосковному селищі Кратово чоловік із мисливської рушниці вбив чотирьох перехожих, ще кілька осіб отримали поранення.

Як повідомляв "Апостроф", стали відомі важливі подробиці про стрілка з Кратово.