RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Мережу розбурхало фото Путіна з чотирма найманцями

Журналісти провели розслідування і встановили людей, які сфотографовані разом з президентом РФ Володимиром Путіним на одному з прийомів у Кремлі.

Про це пише "Фонтанка".

У грудні 2016 року з'явилася фотографія, на якій поруч з Путіним зображений ватажок ПВК "Вагнер" Дмитро Уткін. Крім нього, поруч з російським президентом двоє Героїв Росії і двоє чотириразових кавалерів орденів мужності. Відомо, що всі вони – колеги Уткіна за ЧВК.

Також опублікована фотокопія паспорта Уткіна та документального підтвердження того, що він має пряме відношення до підрозділу найманців.

Зліва від Путіна на фото стоїть Андрій Трошев (Сивий), полковник поліції у відставці з СОБР ГУ МВС по Північному Заходу, колишній артилерист-десантник, ветеран Афганістану і Чечні. Герой Росії за взяття Пальміри в 2016 році.

Праворуч від російського президента – Олександр Кузнєцов (Ратибор), командир 1-ї розвідувально-штурмової роти. Професійний військовий, випускник Санкт-Петербурзького вищого загальновійськового командного двічі червонопрапорного училища ім. С. М. Кірова. Був засуджений за викрадення людини та грабіж. Через рік після умовно-дострокового звільнення прийняв під командування першу розвідувально-штурмову роту в групі Вагнера.

Крайній зліва від Путіна – Андрій Богатов (Бродяга). До недавнього часу – командир 4-ї розвідувально-штурмової роти. Навесні 2016 року був важко поранений під Пальмірою, внаслідок чого втратив ліву руку. У групі "Вагнера" воює і його син – за рекомендацією батька.

У мережі активно обговорюють дану інформацію.

Як повідомляв "Апостроф", в лікарню Петербурга госпіталізували полковника поліції у відставці Андрія Трошева, який служить у складі ПВК "Вагнер".