RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Росія приречена через Путіна: в Україні докладно пояснили причину

Виконуюча обов'язки міністра інформаційної політики Еміне Джапарова вважає, що російське суспільство приречене через тотальну пропаганду і відсутність свободи слова.

Таку думку вона висловила в інтерв'ю "Апострофу".

"У мене є чітке усвідомлення, що таке російська дійсність сьогодні. Всі ЗМІ там говорять одне і те ж, незалежно від форми власності, ані від якихось інших критеріїв. І тут у нас створюється враження, що вони дійсно ефективно працюють. Вони переконали всіх у тому, що Росія – це величезна і надпотужна країна", - зазначає Джапарова, додаючи, що в сусідній країні немає свободи слова і все підкоряється волі російського президента Володимира Путіна.

"А це означає, що в довгостроковій перспективі російська нація приречена. У них немає критичного мислення, а без нього неможливі демократичні процеси в країні", - пояснює вона, зазначаючи, що не хотіла б жити в країні з такими засадами і виховувати в ній дітей.

Детальніше читайте в повному тексті інтерв'ю Джапарової "Апострофу": "Росія програє інформвійну, ми чітко знаємо, як бути з Кримом і Донбасом".