RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Буде кара Божа: український капелан висловився про неминучість розвалу РФ

Священик Української греко-католицької церкви Микола Мединський ("Залізняк") вважає, що рано чи пізно на Росію впаде гнів Божій і вона припинить своє існування.

Таку думку він висловив в інтерв'ю "Апострофу".

"І, повірте, на них впаде гнів Божий. Господь довготерпеливий. Він дуже довго чекав падіння Содому і Гоморри. Але коли (скажу, жартома) терпіння Боже лопнуло - сірка і попіл. Мало не здалося. Подібне буде і тут. Я впевнений в тому, що злочинна імперія довго існувати не зможе", - говорить він.

При цьому Мединський нагадує, що в 1988 році ніхто не міг сподіватися на те, що впаде СРСР.

"Але що відбулося? Будь-яка сила людська таке здолати не може. Але силі Божій перепон не буває. І ця могутня імперія зла розсипалася – якось тихо, непомітно. Осіла і попіл розійшовся", - пояснює він.

На думку капелана, така доля чекає і Російську Федерацію, додаючи, що вона складається із зібрання захоплених, анексованих малих народів.

"Вони не є монолітом. А будь-що, що не є монолітом і з'єднане в одне ціле за допомогою штучного клею, рано чи пізно втрачає свої властивості.

І кара Божа буде. Якою вона буде – побачимо. Але правда Божа поругана бути не може. І те, що вони століттями намагаються з брехні зробити правду, перефарбувати, вибілити, лукавити та брехати – навіть у житті церкви – безкарно не пройде. Нещодавній Вселенський Всеправославний Собор це підтвердив, коли там на російську церкву фактично була накладена анафема...", - пояснив він.

Читайте також повний текст інтерв'ю Мединського "Апострофу": "У Путіна є страшна зброя, яку він використовує навіть в Києві - священик з АТО".