RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Підмосков'ї горить великий торговий центр: в мережу потрапило вражаюче відео

У місті Чехов (Підмосков'я) горить великий торговий центр "Перспектива". Про це повідомляється на офіційному сайті місцевого управління МНС.

"13 жовтня в 00.10 в оперативно-чергову зміну ЦУКС надійшло повідомлення про пожежу на території торгового центру "Перспектива" за адресою: Московська область, міський округ Чехов, вулиця Поліграфістів, будинок 1 б", - йдеться на сайті відомства.

За попередніми даними площа загоряння вже наблизилася до 1.5 тисячі квадратних метрів. Відео з місця викладають в мережу очевидці.

На даний момент в гасінні беруть участь 23 рятувальники та задіяно 7 одиниць спецтехніки, повідомили в регіональному управлінні МНС РФ. За непідтвердженою інформацією є один постраждалий.

Коли пожежники прибули весь торговий центр був у диму, але відкритого вогню виявлено не було. Але зараз вогонь охопив майже всю покрівлю будівлі. Після гасіння експерти з'ясують всі обставини і причини пожежі. Пожежні намагаються локалізувати загоряння і не допустити переходу вогню на сусідні будівлі.

За попередніми даними, причиною пожежі могла стати несправна електропроводка. Не виключають і версію підпалу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося жахливе відео знищеного вогнем торгового центру "Синдика" 8 жовтня в Москві.