RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Забув про "відпускників": журналіст вказав на нову публічну брехню Путіна

Прес-конференція президента Росії Володимира Путіна, яка відбулася 14 грудня, супроводжувалася низкою публічних брехливих заяв, в тому числі і по війні на Донбасі.

На це у своїй колонці звернув увагу заступник головного редактора "Апострофа" Ярослав Жарєнов.

"Ще до початку прес-конференції пропагандисти Кремля рапортували про акредитацію рекордної кількості журналістів - 1640 представників російських і закордонних ЗМІ. Втім, за кілька хвилин до початку заходу в мережі показали фото, на якому ледве можна було нарахувати навіть 600-700 чоловік. І це включаючи охорону і організаторів ", - написав Жарєнов.

За словами заступника головного редактора, прес-конференція Вадимир Путіна супроводжувалася відвертою брехнею.

"Цілком очікувано, що найгостріше питання прозвучало від Романа Цимбалюка, який говорив про обмін полоненими і звільнення українських політв'язнів в Росії. Путін не став собі змінювати і повторив фрази про "держпереворот" в Україні, який нібито став причиною війни на Донбасі. "Російських військ на Донбасі немає", - з упевненістю сказав Путін, забувши, мабуть, про "відпускників" і "ті, які заблукали". і це - відверта брехня", - додав Жарєнов.

Подібної відвертої брехні в висловлюваннях Путіна було більш ніж достатньо. Починаючи з того, що вся історія з втручанням РФ в вибори президента США нібито вигадана, до підвищення рівня життя росіян, подрезюміровав журналіст.

Читайте докладніше в матеріалі "Апострофа": "Путін збрехав не раз, і не тільки про Україну: кілька важливих моментів з виступу глави Кремля".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: