Собчак назвала умову, при якої зніме свою кандидатуру на виборах в Росії

Кандидат у президенти Росії, телеведуча Ксенія Собчак заявила, що може піти на відмову від участі у виборах задля досягнення єдності опозиції.

Про це повідомляє російський сайт РБК.

"Коли у людей немає верховного головнокомандувача, їм складніше домовитися, але, я сподіваюся, ми прийдемо до цього. Я хочу зі всіма об'єднуватися. Я, наприклад, багато в чому не згодна з Навальним, але у нас з Навальним і Явлінським є загальна мета, яка є точкою об'єднання. В цьому відношенні я готова йти аж до зняття своєї кандидатури", - зазначила Собчак.

Вона підкреслила, що могла б зняти свою кандидатуру тільки в тому випадку, якщо опозиціонера Олексія Навального зареєструють кандидатом у президенти РФ.

"Якщо інші представники ліберальної опозиції, в тому числі — і в першу чергу — Олексій Навальний, будуть зареєстровані для участі у виборах, я готова координувати з ними свої зусилля, аж до зняття своєї кандидатури. Якщо на цих умов громадяни Росії підтримають моє самовисування і мене зареєструють кандидатом, то я продовжу послідовно відстоювати таку позицію", - говорить Ксенія Собчак.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Ксенія Собчак запропонувала вирішити проблему Криму проведенням референдуму.