RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Спробуйте відібрати Аляску: путінський дипломат отримав потужну відповідь на свій різкий випад на адресу України

Російський журналіст Матвій Ганапольський у своєму стилі відреагував на пропозицію заступника голови комітету Держдуми РФ у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Костянтина Затуліна про денонсацію Договору про дружбу, співпрацю і партнерство між Російською Федерацією і Україною.

На цю тему висловився журналіст у своїй авторській програмі на радіо "Эхо Москвы".

"Ідею Затуліна потрібно терміново втілювати в життя, але не для Росії – адже у неї вже "Крымнаш", а для інших країн, які негайно послідують Затулінський ідеї і скасують свої міжнародно-територіальні зобов'язання і висунутий Росії всякі вимоги з приводу володіння нею чужих територій, — як буде сказано. Буде спочатку гучний хайп, як прийнято говорити сучасною мовою, а потім і баттл, із застосуванням всякого гарячого зброї. Старовинна російська забава "бомбити Воронеж" тут буде реалізована в повну силу", - говорить Ганапольський.

"А ще Затулін сказав чудову фразу, її треба запам'ятати, приголомшлива фраза: "якщо немає дружби, то територіальне питання потрібно вирішувати заново". Ще раз — "якщо немає дружби" між країнами, то територіальне питання, тобто, яка земля, де знаходиться межа, "потрібно вирішувати заново", — запам'ятайте цю фразу, це вона, російська політика у всій красі, де все поставлено з ніг на голову. Не стабільність кордонів визначає дружбу, а по-пацанськи: немає любові, немає меж. Сподіваюся, що після перекроювання кордонів з Україною дійде черга і до Америки – дружби з нею не виходить, значить. Пора забирати Аляску", - підкреслив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", ідею денонсацію Договору про дружбу між РФ і Україною прокоментував глава МЗС Росії Сергій Лавров.