У Путіна відповіли на гучні слова Волкера про ліквідацію ЛНР-ДНР

Голова комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Костянтин Косачов висловився з приводу заяви спецпредставника Держдепу США у справах України Курта Волкера про необхідність ліквідації так званих "ДНР" і "ЛНР".

Про це повідомляє Рамблер.

"Ця заява вичерпним чином підтверджує, що особисто пан Волкер і разом з ним американська сторона в цілому не є в контексті кризи на південному сході України об'єктивним і неупередженим посередником, в завдання якого входить реальне врегулювання конфлікту", - заявив Косачов.

Також російський сенатор побачив у словах Волкера бажання позбутися від жителів окупованого Донбасу.

"Пан Волкер демонструє, що його підходи на 100 відсотків збігаються з підходами Києва, що для нього, як і для київського режиму, ті структури, які існують на південному сході України, а також ті люди, які там живуть, - це якийсь дратівливий фактор, не більше, від якого необхідно будь-якими засобами позбутися: політичними або, не дай бог, військовими", - заявив він.

Нагадаємо, раніше Волкер заявив про необхідність ліквідації терористичних утворень на Донбасі, так як дані формування не відповідають Конституції України.

Також читайте матеріал на "Апострофі" - ДНР-ЛНР зникнуть за кілька місяців, але за однієї умови.