Подовжена версія: в мережі висміяли фото Путіна на мітингу в Москві

Користувачі в черговий раз висміяли фото президента Росії Володимира Путіна, на якому він виглядає набагато вище, ніж насправді.

Відповідний знімок опублікував у своєму Twitter російський журналіст Андрій Мальгін.

"Загадкова історія. Сьогодні нам показували подовжену версію Путіна. Я наробив скріншотів з відео - сумнівів немає: за час шляху собака змогла підрости. Сантиметрів на 15 десь став вище", - написав він, коментуючи фото Путіна на мітингу-концерті в "Лужниках" 3 березня.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Користувачі не змогли втриматися від коментарів.

"У нього ще й мор*а то розпухає, то нормальна. Нічого, ми ще побачимо, як одночасно кілька Путіних будуть гастролювати по країні, як свого часу "Ласковые маи" і " Миражи","Там взуття спеціальне як ходулі і куртка нижче для пропорції. Щоб ноги як у балерини не виглядали","Він візуально ще ніколи не був вищим Дімона (прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, - прим. "Апострофа"), а Димон - 162 см. "Нанотехнології" в повній мірі! "- пишуть вони.

Треба сказати, що про справжній зріст Путіна можна судити по фото Філіпа Кіркорова, яке він опублікував на своїй сторінці в Instagram 3 березня. Знімок зроблений під час церемонії нагородження співака Орденом Пошани в листопаді 2017 року. На ньому видно, що президент Путін ледь дістає Кіркорову до середини плеча.

Як повідомляв "Апостроф", Путіна не вперше висміюють в мережі після спільного фото з Кіркоровим.