RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Звичайний фашизм: мережу обурив продаж олії "Новічок" у Росії

Після скандалу з отруєнням колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля нервово-паралітичною речовиною "Новічок" у Росії з'явилося масло з такою ж назвою.

Дана новина викликала хвилю гніву в мережі.

За даними росЗМІ, масло випустив бізнесмен з Ульяновської області Олексій Якушев. Так він вирішив відповісти на скандал навколо ситуації в Солсбері, де отруїли екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочку.

Етикетки пляшок прикрашені абревіатурою "КДБ" і іронічним написом "продукти для довгого життя".

"Слухати. Обов'язково слухати. І дивитися. І запам'ятовувати. Щоб розуміти, з ким маємо справу. Щоб потім жодна бл*дь, ляскаючи очками, не бідкалася, що "ми не знали, це все кривавий Путін, ми ні до чого, ми звичайні прості люди". Коли я говорю, що Рейх кристалізується, я маю на увазі ось це. Це вже абсолютно з серії жартів про попіл євреїв на полях. Звичайний фашизм. Виродок", - прокоментував продаж "Новічка" журналіст Аркадій Бабченко.

"Ось що цікаво - ГМО люди боятися, а купувати масло, яке називається як страшна хімзброя, - будуть?", "Ще як. Вони ж не масло купують - велич!", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", експерти Організації по забороні хімічної зброї підтвердили, що колишній шпигун Росії Сергій Скрипаль був отруєний нервово-паралітичною речовиною "Новачок".