Собчак спіймали на несподіваному прогині перед Путіним

Телеведучу Ксенію Собчак, яка раніше балотувалася на пост президента РФ, викрили в захисті Володимира Путіна під час публічного спілкування із західними колегами.

У своєму Instagram вона повідомила, що разом з журналістом Володимиром Познером брала участь в дискусії про російську політику, яку організувало британське видання The spectator.

"З прикрістю мушу зазначити, що пропаганда з обох сторін стала давати свої плоди-учасники радикалізувалися, і якщо ти не готовий погоджуватися з тим, що Путін це Гітлер сучасності, то тебе практично відразу записують в "агенти Кремля". Все це дуже сумно, тому що ця чорно-біла картина світу призводить до ще більшого протистояння, а головне до зниження рівня дискусії. Мені багато що не подобається в Росії, але я патріот, і не буду погоджуватися з багатьма м'яко кажучи "перебільшеними" оцінками західних колег, коли я бачу, що факти свідомо перекручують заради посилення протистояння", - поділилася Собчак.

Це висловлювання викликало бурхливу критику з боку користувачів мережі.

Раніше російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський заявив, що Ксенія Собчак вирішила балотуватися на виборах на особисте прохання Володимира Путіна. Детальніше про це читайте в матеріалі на "Апострофі": Собчак в президенти: чому Путіну повинно бути соромно за це шоу.