RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Чим гірше, тим краще: в Росії розповіли про серйозну помилку Путіна з його війнами

Кремль починає свої військові авантюри без консультацій з експертами, оскільки справжні фахівці не хочуть співпрацювати з путінським режимом.

Про це "Апострофу" розповів російський блогер Слава Рабинович.

"Ці бандити в Кремлі навіть порівняно з радянською владою не мають більше експертної думки, фахівців, які є експертами. Справжні експерти не хочуть співпрацювати з путінським ОЗУ. Без них Путін вліз ще й у Сирію. Звичайно, ця історія дуже відрізняється від історії з Україною, але все-таки вона чимось схожа. І якщо псевдоекспертами на початку агресії проти України були такі шарлатани, як Сергій Глазьєв, і такі головорізи, як Гіркін-Стрєлков, то в Сирії, я впевнений, у них був приблизно той же рівень "експертизи", - говорить він.

Саме через це, за словами Рабиновича, у Кремля в Сирії "все пішло якось не так: виявилося, що там є коаліція, яку очолюють США і яка складається з декількох десятків країн, і ще одна, яка очолюється Саудівською Аравією і знаходиться в союзі з першою. Виявилося, що там багато чого є... "

Тому варіантів у російського населення залишається не так вже й багато.

"Ми тільки можемо спостерігати це і говорити: "Більше пекла!", "Путіне, запалюй!", "Чим гірше, тим краще", "Швидше почнемо – швидше кінчимо", - резюмує блогер.

Детальніше про поразки президента РФ Володимира Путіна читайте в матеріалі "Апострофа": Путін, пали: чому Росія терпить військові невдачі.