RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Потихеньку привчають: мережі розбурхало відео з реконструкцією концтабору в Росії

Жителям російської Чити актори місцевого театру показали історичну реконструкцію концтабору.

Про це в Facebook повідомляє журналіст Аркадій Бабченко і публікує відповідне відео.

Варто відзначити, що ця подія активно обговорюється користувачами мережі. Деякі з них припускають, що такі постановки стали влаштовувати, щоб "привчити" росіян. Також люди відзначають, що в Росії швидше слід було б влаштовувати реконструкції ГУЛАГу, а також показати злочини російських військових і найманців на Донбасі.

"Треба потихеньку звикати, вже скоро буде не реконструкція, а реальність", "але ж по суті що відбувається? Привчають дивитися на картинку, щоб уже не шокувало. Вікно овертона беззвучно відчиняється всі ширше, як риб'яча паща", "Нехай покажуть свій табір НКВД, де погубили 20 мільйонів своїх громадян, а потім лізуть зі своїми брудними немитими мордами в смітник і більше звідти не висовуються. Тьху на вас", "Розкажіть мерзоти, своїм дітям, що їхні батьки і співвітчизники теж саме, що робили німці, роблю зараз в Україні!!! Ще катують, животи вспаривають, вуха відрізають, очі виколюють, кінцівки відпилюють і багато ще жахів, які страшно навіть писати!!!"," Для повноти картини другою серією треба було показати як "легко і радісно" працювали мешканці ГУЛАГу. На основі матеріалів В. Шаламова, Л.Разгона, Ю.Марголіна та інших", - пишуть в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в російському Волгограді провели чергову історичну реконструкцію на тему Другої світової війни, а саме боїв за Берлін 1945 року.