RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

На росТВ заявили, що українці є частиною російської нації: опубліковано відео

Російський режисер Карен Шахназаров в ефірі телеканалу "Росія 1" заявив, що український народ - "частина великої російської нації".

Цю заяву він зробив під час пропагандистської передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим".

На його думку, Україна не зможе домогтися успіху без Росії.

"Це неминуче. Це сенс Євразії. Україна і український народ це частина великої російської нації і тільки в цьому. Як би він може жити окремо в своїй країні, але все одно сенс в цьому і тільки тоді буде і достаток, і успіх, і розвиток", - висловився Шахназаров.

Крім того, режисер також заявив, що єдиний спосіб для України повернути Крим - це об'єднання з РФ.

"Українському народу є як возз'єднатися з Кримом. Знову вступити в державний союз з Російською Федерацією і організувати одну могутню державу, і тоді і Крим буде спільний і міст буде спільний", - говорить він.

У мережі вже встигли відповісти на такі заяви Шахназарова.

"Такі "діячі" мистецтв викликають найбільшу огиду. Ну можна промовчати, не ходити в солов'їний послід, але ж не можуть. Лаври наслідного холуя Міхалкова не дають спокою. Хочеться бути "більш кращим" лакеєм", "Мало що божевільні вважають", "А як це чмо "Мосфільмом" править, він же там не буває, у всіх г*вношоу сидить цілодобово?", - пишуть користувачі соціальної мережі Twitter.

Про українців як "частину російської нації" дивіться з 11.25, про "повернення" Криму - з 8:22.

Нагадаємо, раніше в ефірі російського пропагандистського телеканалу "Росія 1" відкрито заговорили, що наступною метою агресії Росії може стати Казахстан.