RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Путін повинен покаятися: прихильник "Кримнаша" відзначився несподівано різкою критикою на адресу влади РФ

Прихильники окупації Криму та сепаратизму на Донбасі очікували під час проведення Чемпіонату світу з футболу в Росії якихось "провокацій" і наступу від ЗСУ на Донбасі, а отримали "удар в спину" від уряду РФ у вигляді підвищення пенсійного віку і податків.

Про це пише на "Ехо Москви" проросійський кримський блогер Олександр Горний.

"Чемпіонат світу в повному розпалі, саме в цей час ми чекали удару України на Донбасі і провокації, але отримали подвійний удар в спину від рідного російського уряду... Росіяни відходять від шоку після "чорного четверга", намагаючись на калькуляторі підрахувати на скільки їх пригнули до дна. Арифметика не втішна, як і перспективи", - скаржиться він.

Критикує блогер і російських пропагандистів, які розповідають населенню РФ про користь вжитих заходів.

"Тут навіть телевізор поперхнувся, але слава богу, що є потужні тлумачі і заспокоювачі Кисельов, Соловйов і компанія. Хлопцям діватися нікуди, держзамовлення і годівницю треба чесно відпрацьовувати, ось і розповідають народу казки за народні гроші. Виглядало дуже бридко. Відпрацювали та так, що просто плюнути хочеться...", - пише Горний.

Головна претензія кримчанина в тому, що російська верхівка загрузла в корупції, і не збирається відмовлятися від своєї розкоші, наказуючи населенню "затягнути паски".

"Ці злочинці спустили всі наші надра в лондонські особняки, свої резиденції, яхти, літаки, закордонні рахунки. Ось у людей і розрив свідомості - грошей немає, але ви тримайтеся, якщо доживете і обалдівший від жиру наш Олімп. Сюди можна додати сотні аргументів за пенсійну реформу, розповідаючи як там в США, Німеччині або Японії, але ви приведіть хоч один аргумент, чому ви почали не з себе?", - задається питанням блогер.

У той же час, як не дивно, Горний не допускає навіть можливості відходу зі своєї посади президента Володимира Путіна, вимагаючи від нього лише вибачень. Піти має тільки уряд Дмитра Медведєва.

"Я вважаю, що новий Уряд повинен піти у відставку, а Володимир Путін вийти до людей, вибачитися і покаятися. Безумовно він був в курсі запропонованої реформи, хоч Пєсков і каже, що ВВП ні при чому. А ми, які пишуть і говорять, зобов'язані голосно говорити і писати про це, тому що багато росіян просто бояться говорити, побоюючись репресій", - резюмує Горний.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", ще три роки тому президент Росії Володимир Путін називав "неможливим" підвищення пенсійного віку для росіян.