RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

Перепутали з магазином: мережі підірвало фото величезної черги уболівальників до Мавзолею Леніна

На Красній площі в центрі Москви тисячі людей зібралися в чергу біля мавзолею радянського лідера Володимира Леніна, що викликало неоднозначну реакцію мережі.

Відповідне фото було опубліковано Андрієм Апостоловим в Facebook.

Відзначається, що після початку Чемпіонату світу з футболу в Росії майже кожен день на Червоній площі почали збиратися тисячі іноземних футбольних фанатів. На фото спочатку може здатися, що вони стоять в черзі в мавзолей, однак, насправді черга йде в інший бік.

"Такого паломництва Червона площа, напевно, півстоліття не бачила... (Кадр з вікна Історичного музею зовсім передає справжніх масштабів лиха, людей тьма). За словами співробітників музею, тут таке кожен день...", "Черга футбольних фанатів, що прийшли на уклін до Леніна. Туди стоять багато, а повертається тільки один. Валодя що, їх там їсть?", "Вони стоять в Парк Футболу і хочуть подивитися на кубок і крижані фігури", "Як до фараона", "Хворі люди! може це все ж за пивом?", "Прикольна картинка. Особливо, якщо придивитися й побачити, що черга в братньою сторону)", - прокоментували фото в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент РФ Володимир Путін порівняв тіло радянського вождя Володимира Леніна з мощами святих.