RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Викинувся або викинули: віце-президент великої російської компанії загинув в Москві при дивних обставинах

У Москві загинув віце-президент Новолипецького металургійного комбінату Бруно Чарльз Де Куман, топ-менеджер випав з дев'ятого поверху відомого в Москві "Будинку на набережній".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"На жаль, змушені підтвердити", - сказали в прес-службі компанії, додавши, що шоковані тим, що сталося і висловлюють співчуття родичам загиблого. Там відмовилися приводити подробиці того, що сталося.

За даними журналістів, чоловік помер на місці. Причини події невідомі, але, як зазначається, загиблий був тверезий.

Також знайомий загиблого розповів про останні хвилини життя топ-менеджера. За його словами, Де Куман збирався піднятися додому (в "Будинку на набережній" він знімає квартиру) і попросив почекати його внизу. Буквально через кілька хвилин чоловік випав з вікна. Де Куман помер до приїзду швидкої.

Бруно Чарльз Де Куман став віце-президентом НЛМК з досліджень і розробок у червні 2017 року. Він координував діяльність дослідницьких центрів виробничих майданчиків підприємства, займався розробкою інноваційних видів продукції і вдосконаленням процесів.

Де Куман отримав докторський ступінь в Корнеллському університеті. До призначення в НЛМК він займався науковими дослідженнями і розробками в галузі матеріалознавства.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в лютому 2018 року в Москві було знайдено вбитим 35-річного шансоньє Петро Петренко, відомого під псевдонімом Петро Гара.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР