RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

РосТВ видало фейк за трагедією в Керчі: опубліковано відео

Російські пропагандисти вирішили створити красиву картинку по бійні в Керчі і видали любителя випити, що проходив повз за охоронця технікуму, де сталася надзвичайна подія.

Про це написав у Facebook Олександр Таліпов.

"А ось так створюються фейки на федеральних каналах, РЕН ТВ вирішило показати гарні кадри затримання охоронця коледжу, кажуть він навіть натиснув тривожну кнопку, цитують його, нібито на нього наставили автомати .. Це просто *ісец, я його бачив в Керчі, це якийсь алкаш з боку приїхав, перший раз десь близько 14.30 і кричав щоб йому пояснили, що тут сталося, вдруге приїхав на таксі з якоюсь дівчинкою в районі 16 або 17 годин зі свічкою і кричав я хочу пройти запалити свічку для дітей, провокував поліцейських і росгвардію, врешті-решт його увели, я бачив, що його знімали майже всі канали, але тільки РЕН ТВ видало його за охоронця. До речі кадри його першого пришестя .. Погоня за хайпом від журналістів .. "- розповів він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше був опублікований повний список постраждалих під час стрілянини в керченському технікумі. На даний момент відомо про загибель 21 людини.