RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На колінах і зі Сталіним в руках: в мережі показали фото "червоного" свята в Севастополі

В окупованому Росією Севастополі відзначили День Великої Жовтневої соціалістичної революції: люди пройшлися маршем з символікою СРСР і плакатами з зображенням Йосипа Сталіна.

Про це повідомляє блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці в Twitter.

У середу, 7 листопада, жителі міста Севастополь в окупованому РФ Криму зібралися на "червоний марш". Діти були в червоних піонерських пілотках, а дорослі пройшлися по місту з прапорами і плакатами з символікою СРСР. На чолі колони несли транспарант із зображенням Сталіна і з написом: "За батьківщину зі Сталіним - вперед!". Крім цього на прапорах було написано: "Слава великому жовтню", "КПРФ".

Як згадала блогер, такі заходи проходять одноманітно - з попами, хрестами, іконами, символікою СРСР і з плакатами, де намальований Сталін. Люди стають перед образами на коліна і махають прапорами. А також, за словами блогера, йдуть в колоні часто одні і ті ж активісти.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали фото свята в окупованому кримському Джанкої, на якому дітей народила в кокошники і сарафани. А в Севастополі військові використовували дітей в заході з нагоди дня повітряно-десантних військ Росії. У мережі опублікували фото чергової російської пропагандистської акції за участю дітей, яку провели в окупованому Криму.