RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Футбол в Росії вже не той: мережі підірвало відео про життя калінінградського клубу

Футболісти російського клубу "Балтика" з Калінінграда миються водою, яку гріють в бочці.

Про це свідчить відео, яке опублікував в мережі масажист клубу, Сергій Озерян.

За його словами, останні два місяці він нагріває воду для футболістів в бочці, а ті поливають себе водою "з баночок".

Відео, стверджує Озерян, було знято в роздягальні команди. На кадрах масажист за допомогою грифа від штанги розмішує воду в двохсотлітровій бочці.

"Цю воду я готую для миття команди. Ось кип'ятильник. Я її нагрів. Вода в двохсотлітровій бочці гріється добу. Щоб воду змішати, я беру гриф зі штанги і розмішую. Ось таким ось способом - як бабуся варення в 19-м столітті колись варила. Ось я розмішав: холодна вода піднялася вгору, а гаряча опустилася вниз. І вода розбавилась. Придатна для миття", - розповідає на камеру Сергій Озерян.

Далі, за словами масажиста, футболісти беруть пластикові "баночки" і обливаються водою. Роздягальня, каже Озерян, вказуючи на труби, також не опалюється.

"Скоро буде зима. Ні опалення, ні гарячої води, як і раніше у команди "Балтика" немає вже два місяці, а керівництво каже, що у нас все добре", - зазначає він, роблячи акцент на тому, що "Балтика" - професійний клуб , який виступає в ФНЛ.

У мережі з обуренням відреагували на опубліковане відео.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 14 листопада на півдні Росії, в Сочі, через підвищення рівня води в річці Чахцуцир частково обвалився міст.