RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Били пенсіонерів: журналісти розповіли, як охоронці Путіна отримали елітні ділянки

Колишні охоронці президента РФ Володимира Путіна побудували свої вілли на землі під Москвою, яка до цього була відібрана у пенсіонерів і ветеранів Другої світової війни.

Про це повідомляє телеканал "Дощ".

Як зазначається, охоронці Путіна і їх родичі оселилися в підмосковних Горках і сусідніх селах, поруч з будинками олігархів. Реальні власники цієї землі - колишні співробітники місцевого племптахозаводу, пенсіонери і ветерани Великої Вітчизняної, які через обманні схеми залишилися ні з чим.

Тих же, хто намагався чинити опір, карали. Зокрема, сина працівника радгоспу Миколу Уварова в 2005 році звинуватили в тому, що він нібито влаштував вибух у будівлі адміністрації агрокомплексу "Горки-2". Пенсіонер в той час ходив в гіпсі - за два місяці до цього чоловіка жорстоко побили.

"У пам'яті бачу, як мене дві бабусі вели в медпункт цієї школи. Як прийшли, у мене все - вибиті зуби, тут все, струс мозку, побої. Мене хотіли вбити, я так вважаю", - розповідає 79-річний Уваров.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 11 вересня глава Росгвардіі, колишній глава охорони Володимира Путіна, Віктор Золотов виклав на YouTube відеозвернення до відомого опозиціонера Олексія Навального, в якому викликав його "на дуель".