RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Як затримували в Росії фігурантку гучного секс-скандалу Настю Рибку: відео та розповідь дівчини

Депортована з Таїланду російська модель Настя Рибка (Анастасія Вашукевіч) розповіла про своє затримання в Москві і умови утримання в тайській в'язниці.

Про це пише "Московський комсомолець".

За її словами, вона не збиралася залишатися в аеропорту "Шереметьєво", але її зупинили і запропонували дати свідчення в якості свідка по кримінальній справі, від чого дівчина відмовилася.

"Мені сказали, що в "Шереметьєво" немає транзитної зони, і поставили штамп про те, що я перебуваю на території Росії. А потім відразу ж пов'язали. Я вважаю, це був підлий обман", - сказала Рибка.

За її словами, умови утримання в Росії в порівнянні з Таїландом - "п'ятизірковий готель".

"Я вперше за останні місяці лежала на матраці. Адже в тюрмі ми спали на бетонній підлозі. Взагалі якщо порівнювати місцеві умови і тайські - там ми дивом вижили. А останні дні ми перебували в камері, де не було туалету. Нам запропонували мочитися прямо в кут камери", - розповіла вона.

Рибка також додала, що перед депортацією з Таїланду її з Алексом Леслі (Олександром Кириловим) доставили в міграційну в'язницю. Там їм, за словами дівчини, заявили, що буде пред'явлено звинувачення в ще одному злочині. Однак завдяки втручанню російського посла компанії вдалося піти.

Також в мережі з'явилося відео затримання Рибки в аеропорту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Рибку і Леслі засудили до умовного терміну і фактичному ув'язнення на 9 місяців через нелегального секс-тренінгу в Таїланді.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: Росія