RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Російські відьми "злетілися" на шабаш на честь Путіна: відео

У Росії окультна організація "Імперія найсильніших відьом" провела спеціальний обряд "Позаурочне магічне коло" на підтримку держави і особисто президента Володимира Путіна.

Про це повідомляє "Настоящее время".

Жінки вирішили, що російський президент, навіть отримавши на останніх виборах 77% голосів, все одно дуже потребує магічної підтримки.

В особняк в центрі Москви 5 лютого "злетілися" на метро і таксі кілька десятків жінок, які називають себе відьмами і практикуючих те, що вони вважають магією.

Альона Полинь, спадкова відьма, як вона себе називає, і засновниця "Імперії найсильніших відьом", пояснює, що обряд проводиться на благо Росії, а президент - це ж головна особа країни

Інші відьми також досить лояльні до російського президента. Одна з них, Юліана Золотницька, яка проводить грошові обряди і "чистить рід" за вченням головною ведуньї, впевнена, що "обов'язково потрібно підтримувати уряд, і Володимира Володимировича Путіна в першу чергу".

"Для злостивців і ворогів російського президента ведуньї передбачили прокляття: "Хто зі злом до нас приходить, хто зі злом від нас йде, хто шкодить і зло говорить, на віки вічні і нескінченні - прокляті вороги, вороги прокляті!". Але хто такі вороги, учасниці магічного обряду сказати так і не змогли", - сказано в матеріалі.

"Коло сили" розраховували спеціально - число, час, місце, розповідає Альона Полинь.

"Все досконально було вирахувано, щоб енергія пройшла правильно. І він спрямований був на поліпшення якості життя на землі через Росію. Але ми не можемо обходити стороною президента, який в країні, і, природно, допомогу йому".

Сам обряд вдавав із себе тільки спільне читання книги головною московської ведуньі і тривав хвилин двадцять. Але відьми впевнені, що такий шабаш обов'язково повинен додати Путіну сил.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії озвучили небезпечний сценарій Путіна для утримання влади.