RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У мережі показали відео, як в центрі Москви жорстоко побили путінського генерала

У центрі Москви невідомі напали на генерал-полковника у відставці, колишнього заступника міністра промисловості РФ Олександра Бріндікова.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

За наявними даними, інцидент стався на Малій Нікітській вулиці. Його причиною став дорожній конфлікт. Бріндіков за кермом Mercedes приїхав до офісу своєї фірми і посигналив двом чоловікам, перегородивши в'їзд. Ті, в свою чергу, розсердилися і почали удвох бити генерал-полковника.

В результаті він отримав травми обличчя, голови і черепно-мозкову травму. Чоловіка госпіталізували. Чи затримано нападників - не уточнюється.

Також в мережі з'явилося відео, на якому видно як білий автомобіль стоїть біля воріт. Потім з'являється чорний Mercedes, біле авто від'їжджає. Після цього з білої машини виходить чоловік, направляється в сторону Mercedes, відкриває двері і щось говорить водієві. Mercedes заїжджає в ворота, його водій виходить і продовжує розмову з чоловіком з білого авто. У якийсь момент вони почали бити один одного, потім до бійки приєднався ще один чоловік.

За даними ЗМІ, Бріндікову 65 років. Він протягом 26 років служив у Збройних Силах, отримав ступінь кандидата технічних наук і став лауреатом Премії уряду РФ за 1999 рік.

Як повідомляв "Апостроф", кримський "міністр" влип у скандал з побиттям поліцейського в Росії.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР