RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Пропагандисти Путіна знайшли український слід в скандалі навколо авіакатастрофи в Москві

Пропагандистські видання в Росії назвали відеозапис зі сміхом і жартами диспетчерів в аеропорту Шереметьєво в Москві під час посадки палаючого борту Sukhoi Superjet 100 інформаційною атакою, яку підтримують українські видання.

Про це повідомило одне з провідних пропагандистських видань Росії Russia Today в Telegram.

Видання посилалося на результати дослідження аналітиків компанії "Крібрум" - російської системи моніторингу соціальних мереж, яка згідно з описом "автоматично визначає емоційне забарвлення висловлювань" в мережі інтернет.

"Відео з "диспетчерами, що сміються" в Шереметьєво планомірно і штучно вкидали сітки Навального і українські тролі", - відзначають в RT.

При цьому російські пропагандисти поставили під сумнів, що сміялися в кадрі саме диспетчери і вказали на плутанину з першоджерелом відео.

У RT припустили, що відео зі сміхом диспетчерів під час катастрофи в Шереметьєво є цілеспрямованою атакою, що фінансується з-за кордону.

Як повідомляв "Апостроф", раніше пропагандисти Кремля спробували перекласти провину з істинних винуватців трагедії на пасажирів, які знаходилися в літаку SSJ 100 під час катастрофи в Шереметьєво.