RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Валіза з мертвою російською блогеркою: з'явилися фото, відео та заява вбивці

У Росії затримали підозрюваного у вбивстві відомої блогерки Kati K. (Катерина Карагланова) - 33-річного комерсанта Максима Гарєєва, він дав свідчення, що завдав їй кілька ударів ножем і поклав її тіло в чемодан.

Про це пише КП.

Гарєєв заявив слідчим, що дівчина серйозно його образила через зовнішність і фінансове становище. Це послужило причиною його зриву, внаслідок якого він схопився за ніж і вбив свою коханку.

"Сказала, що я негарний, що мені навіть пластика не допоможе ... Заявила, що не хоче на мене витрачати свою каву, продовжувала наді мною знущатися. Сказала, що я зможу накопичити гроші на нашу наступну зустріч тільки через рік, що я жебрак", - заявив підозрюваний.

У той же час батько вбивці повідомив журналістам, що його син психічно нездоровий і давно страждає від нападів агресії. Ненормальну реакцію, зокрема, в нього викликали коментарі з приводу його зовнішнього вигляду. Також він зазначив, що син має великі борги, оскільки великі суми витрачав на пластичні операції і послуги повій.

Відомо, що перед злочином Гарєєв працював фахівцем з IT у великій компанії і отримував більше 2 тисяч доларів на місяць.

Як повідомляв "Апостроф", кілька місяців тому в Дніпрі у валізі знайшли тіло вбитої 19-річної дівчини. Стало відомо, що вона проживала в гуртожитку з 17 років, оскільки її батьків позбавили батьківських прав через зґвалтування дочки. Журналісти виявили її анкету на сайті ескорт-послуг.