RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Hände hoch! Знаменитий бренд з Німеччини влаштував Росії ганебну підставу

Відомий спортивний бренд adidas розробив для збірної Росії по футболу форму, де в декорі на рукавах неправильно розподілені кольори прапора РФ.

Про це розповів політолог Олексій Голобуцький на сторінці в Facebook.

Він опублікував фото російського спортсмена в новій формі. На знімку видно, що в правильному порядку вставки в кольорах прапора РФ стануть тільки якщо футболісти гратимуть з піднятими руками.

"Адідас" підігнав Росії за її ж гроші новий варіант форми футбольної збірної: з російським триколором на рукавах. От тільки біло-синьо-червоним прапором РФ то стає лише в одному варіанті - якщо підняти руки вгору", - зазначив політолог.

Коментатори під публікацією політолога пожартували про інші пози, в яких можуть виступати відомі на весь світ своїми слабкими результатами російські футболісти і вказали, що самі замовники з федерації футболу РФ могли не звернути уваги на таку "дрібницю".

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські вболівальники влаштували безлади в Будапешті перед початком матчу між місцевим "Ференцварошем" і московським ЦСКА. Росіяни агресивно поводилися в метро, обливали присутніх і провокували бійки, в справу довелося втрутитися кінній поліції.