RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Росії чоловік з ножем захопив заручника: резонансні деталі і фото

У середу, 15 січня, в Москві, РФ, в башті "Імперія" району Москва-сіті невідомий захопив заручника.

Про це повідомляється на російському Telegram-каналі видання LifeShot.

Так, невідомий чоловік, за інформацією журналістів з посиланням на екстрені служби, захопив заручника на 13 поверсі бізнес-центру.

Зазначено, що злочинець вже був затриманий, Ним виявився громадянин Білорусі Віктор Крисін, 36 років. В ході події, за даними російських правоохоронців, ніхто не постраждав.

Фото підозрюваного в захопленні заручника громадянина Білорусі

Згідно з інформацією журналістів, мотивом нападу стало те, що чоловік програв гроші на біржі, взяв ніж і пішов у БЦ їх повертати.

Також з'явилось фото заручника - це 22-річний консультант з інвестицій "Міжнародного фінансового центру" Владислав Іванов.

Він пробрався на 13 поверх будівлі, схопив одного із співробітників і зв'язав його. Однак місцева поліція нібито зуміла його затримати. Через деякий час журналісти відзначили, що злочинець так і не виходив з будівлі, тому можливо операція російських силовиків із затримання чоловіка з ножем провалилася.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Москві, РФ, виявили тіло 27-річної українки, прикутої наручниками до батареї на орендованому житлі. Також на місці виявили пакет із залишками невідомої білої речовини.