RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

На логіку бюджету немає: нова дорога в Росії викликала гнів у місцевих жителів

Жителі околиці російського міста Перм дочекалися від влади будівництва дороги, на яку витратили з бюджету 99 мільйонів рублів, але виявилося, що автобусам їздити по ній не можна.

Про це повідомляє telegram-канал Mash.

Декілька років жителі передмістя Пермі, мікрорайону Заостровкі, домагалися від місцевої влади будівництва дороги для автобусів. Людям доводилося цілий рік ходити на роботу в гумових чоботях, адже шлях до найближчої зупинки лежить через болото.

Зрештою на околицю міста проклали дорогу поставили автобусні зупинки, але виявилося, що відкрити транспортне сполучення неможливо. Проїзду автобусів заважає стовп, встановлений посеред дороги. Він стоїть біля зупинки, яка знаходиться в кінці шляху до мікрорайону.


"Чому ніхто цього не передбачив - загадка, гідна Шерлока. На логіку бюджет не виділяли", - зауважили в підписі до відео.

Це не перший випадок дивного будівництва доріг в Росії. Як повідомляв "Апостроф", раніше в Гороховецькому районі Володимирської області помітили серйозні проблеми з дорожнім покриттям, яке нібито капітально ремонтували. Крім того, посеред дороги тут також виявився стовп.