RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Ми з вами до кінця": в Мінську силовики зустріли оплесками Лукашенка з автоматом

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, який прилетів гелікоптером в Палац Незалежності в Мінську, де в неділю, 23 серпня проходить масова акція протесту, поспілкувався з силовиками, які стоять в оточенні біля стели "Мінськ - місто-герой". Він був у бронежилеті і з автоматом.

Відео цієї зустрічі опублікував Telegram-канал Mash.

Як чутно на знятих кадрах, президента Лукашенка, який підійшов до оточення, силовики зустріли вигуками: "Ми з вами до кінця". На вираз такої відданості білоруський лідер стримано відповів: "Розберемося".

Відійшовши на деяку відстань від бійців, Лукашенко підняв руку вгору в жесті схожому на римський салют і виголосив в їхній бік: "Ви красені" і "Спасибі". Після цього продемонстрував знак схвалення, піднявши великий палець.

У відповідь пролунали бурхливі й тривалі оплески.


Нагадаємо, що сьогодні тисячі мінчан зібралися в центрі Мінська на акцію протесту, скандуючи на адресу президента Білорусі Олександра Лукашенка: "Іди геть!".

Як повідомляв "Апостроф", раніше міністр оборони Білорусі Віктор Хренін попередив демонстрантів, що в разі порушення порядку і спокою в місцях, де розташовані меморіали загиблим під час Другої світової війни, вони будуть мати справу з армією.