RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Білорусі продемонстрували свою першу електровантажівку: фото

Мінський автозавод на 23-й міжнародній виставці технологій і інновацій в промисловості "Техіннопром" представив першу в історії Білорусі електровантажівку МАЗ-4381Е0.

Про це розповідає TUT.BY.

МАЗ-4381Е0 має середні габарити: повна маса - 12,5 тонни, вантажопідйомність - 5700 кг. Максимальна швидкість - 85 км / г. Він оснащений асинхронним тяговим електродвигуном потужністю 70 кВт з рідинним охолодженням. У парі з ним обертається 2-ступінчастий редуктор з електронним управлінням перемикання передач. Без підзарядки здатний проїхати 100 км.

Кабіна розрахована на трьох і оснащена зручними сидіннями, центральним замком, електричними склопідйомниками і регулюванням дзеркал. Також машина обладнана багатофункціональним кермом з гідропідсилювачем, а на стійках вітрового скла розміщено монітори. За клімат відповідає вентиляційно-опалювальна установка з електричним обігрівачем. Продумано і двері з бесьключевой доступом.

Вантажівка обладнаний тентом шторного типу з задніми дверима. Довжина платформи - 6150 мм, ширина - 2480 мм, висота - 2550 мм.

Як повідомляв "Апостроф", криворізькі інженери працюють над створенням першої української електровантажівки, з якою після запуску серійного виробництва планують вийти на європейські ринки.