RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Росії в притулку для тварин виявили десятки тисяч трупів

Зоозахисники виявили в притулку для бездомних тварин, розташованому в селі Карлук Іркутської області (Росія), безліч трупів кішок і собак.

Про це повідомляється в Telegram-каналі 360tv.ru.

Про те, що на території організації перебуває велика кількість мертвих тварин, стало відомо завдяки волонтерам, які змогли потрапити за ворота і врятувати декількох вихованців.

Крім того, вони виявили там трупи тварин - кішки і собаки лежали в морозильних камерах Також тіла тварин зі слідами насильницької смерті були заховані в мішках.

Цей притулок є частиною компанії "П'ять зірок", що вважається однією з головних фірм, що займається виловом і утриманням бездомних тварин в регіоні.

Зоозахисники звернулися в Генеральну прокуратуру, Слідчий комітет і МВС Росії. У своєму листі вони повідомили, що тварини "систематично вбиваються жорстокими способами прямо під час вилову".

Також в притулку тварини гинуть від холоду, спраги, голоду і інфекцій. За весь час жертвами даної організації стали понад 50 тисяч тварин.

Відзначається також, що Олександр Солдатов, що володіє компанією "П'ять зірок", назвав звинувачення брехнею, а також розповів про погрози від невідомих.

Як повідомляв "Апостроф", в Житомирі, на вулиці Князів Острозьких, 93, жінка познущалася над молодим собакою - вона, тримаючи за задні лапи, виставляла тварину з балкона сьомого поверху на вулицю.