RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Супергерой парковки: в столиці Молдови моряк-аматор "пришвартувався" в дворі житлового будинку, відео

У місті Кишиневі, столиці Молдови, моряк-любитель, у якого поки немає можливості вивести свою яхту в море, припаркував її біля багатоповерхового будинку, в якому він живе.

Про це повідомили в сюжеті телеканалу tv8.md, опублікувавши відповідне відео.

Власника яхти звуть В'ячеслав Жаров, він з дитинства хотів стати моряком. В кінці-кінців він вирішив побудувати судно власними руками. Пішло на це шість років. При будівництві він намагався, щоб яхта відповідала міжнародним стандартам.

"Спочатку зібрали всі деталі в квартирі, потім - в прибудові. Вона відповідає стандартам яхт для плавання в океані", - розповів про своє творіння моряк і корабел.

Жаров зазначив, що на цій яхті він вже здійснював плавання. Зокрема молдаванин побував в Греції і на Кіпрі. Зараз він чекає закінчення пандемії, щоб знову вирушити в плавання.


А тим часом яхта "припаркована" в дворі багатоповерхівки, в якій живе житель сухопутної столиці Молдови, який марить морями.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Дніпрі в Голосіївському районі Києва сталася пожежа на яхті, де зібралася компанія на святкування.