У Росії поліцейський влаштував криваву бійню на пасовищі, відео

У Республіці Алтай (Російська Федерація) співробітник МВС, повертаючись додому після роботи, розстріляв табун коней, які мирно паслися на узбіччі біля дороги.

Про цей випадок повідомили в сюжеті, опублікованому в Telegram-каналі Mash.

Інцидент стався на території Усть-Коксинский району Алтайського краю. Співробітник ОМВД по Онгудайському району Віталій Тодогошев пізно ввечері повертався додому, і під колеса його автомобіля потрапив кінь з табуна, що пасся біля дороги. Поліцейський був дещо нетверезий і зі злості розстріляв інших тварин - всього його жертвами стали вісім кобил і один жеребець.

Тодогошев сам повідомив в поліцію про цей випадок, при цьому збрехавши, що на табун скоїв наїзд невідомий КамАЗ. Коли власники коней придивилися до шкур убитих тварин, то розгледіли рани, схожі на вогнепальні. Ветеринар, яка оглянула убитих коней, підтвердила ці припущення.


З цього приводу порушено кримінальну справу. Місцеві жителі, яким належали убиті коні, оцінили завдані збитки в суму 1,3 млн рублів (близько 17 тисяч доларів).

Відносно поліцейського, який проштрафився, проводиться також службова перевірка.

Як повідомляв Апостроф ", раніше зооволонтери просили допомогти знайти українку, яка жорстоко мучить тварин і знімає це на відео, доступ до яких можна отримати за гроші.