RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Авіакатастрофа в Татарстані: фото, відео і останні подробиці про жертви

Причиною падіння літака з парашутистами в Татарстані могло стати перевантаження.

Про це повідомляє "ТАСС", посилаючись на власне джерело.

"На борту перебувало більше пасажирів, ніж передбачено експлуатаційними вимогами. Це могло призвести до перевантаження, і стати причиною падіння", - розповів співрозмовник агентства.

Літак зник з радарів одразу після вильоту, пізніше з'ясувалося, що він не зміг набрати висоту й екіпаж прийняв рішення про зниження. За словами одного з парашутистів, який вижив у катастрофі, у літака почалися проблеми з двигуном відразу після зльоту.

Відомо, що пілоти L-410 не доповідав про будь-які технічні неполадки на борту.

В результаті аварії загинули 16 людей ще 6 постраждали. У МНС підкреслили, що, за уточненими даними, всього на борту перебувало 20 парашутистів і 2 члени екіпажу.

Загинули: Михайло Бєляєв (61 рік, пілот), Олександр Зиков (60 років, пілот), Ольга Мініева, Павло Музиченко, Динар Давлетгареев, Андрій Тимофєєв, Дмитро Філіна, Денис Прохоров, Сергій Кузенко, Ксенія Самігуллін, Олег Кобеляцький, Ільнар Гайфуллін, Ігор Алексєєв, Олександр Цивінський, Равіль Шарафутдинов.

Серед тих, що вижили, числиться шість чоловік: Дмитро Дербишев, Володимир Зелденін (у важкому стані), В'ячеслав Піскунов, Денис Яковлєв, Олександр Єрьомін, Вадим Фахрутдинов.

Фото: Підйом

Відомо, що на борту було четверо парашутистів-новачків. Це повинен був бути їх перший стрибок. Серед них був Ільнар Гайфуллін, якому стрибок з парашутом подарували на день народження.

Ільнар Гафуллін Фото: Mash

Раніше ми публікували інші подробиці цієї трагедії.