RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Коротко про те, як змінюються російські пропагандисти: яскравий ролик

Російська пропагандистська машина, яка є головним інструментом "зомбування" російських громадян, поширення фейків та закріплення у головах росіян думок про "велику та потужну армію РФ", за два тижня війни в Україні розгубилася та втратила темп.

Про це йдеться у відеороліку Служба безпеки України на їхньому каналі в Telegram.

Для російських пропагандистів, які цілодобово розповідали про слабку Україну та її націю, про те, що українців Росія повинна "врятовувати", наразі шоковані тим, що все більше доказів того, як українці завзято виборюють свої міста від окупантів, як ворогам в Україні ніхто з жителів не радіє, а, навпаки, ненавидить.

Економічні наслідки для Росії від війни з українським народом все важче приховувати від росіян, антисвобода слова у російських ЗМІ також "тріщить по швах" і все більше просочуються справжній стан справ та справжні думки щодо всієї цієї ситуації в країні.

"Перед нами стоїть питання: буде Росія чи не буде", - вже розмірковують на російських пропагандистських телеканалах.

Нагадаємо, в етері російського пропагандистського телеканалу "Зірка" стався скандал - ветеран російської армії запропонував вшанувати загиблих в Україні окупантів хвилиною мовчання, на що ведучий став закривати йому рота.

Також читайте матеріал "Апострофа": Зомбоящик: як пропаганда Кремля переплюнула Третій Рейх