RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Вдарили особисто Путіна: американці відмовилися постачати ботокс до Росії

Світові лідери продовжують застосовувати санкції проти агресора, який віроломно напав на Україну. Показово, що обмеження почали вводити навіть китайські компанії.

Гроші не пахнуть: який іноземний бізнес залишився працювати в Росії

Держприкордонслужба України повідомляє, які обмеження запровадили впродовж останньої доби.

Один із лідерів автоматизації управління електроенергією Schneider Electric призупинив інвестиції та постачання до Російської Федерації та Білорусі.

Найбільший китайський виробник професійної техніки та електроніки Dahua також заблокував постачання своїх товарів до Росії.

Японський розробник комп'ютерних ігор Square Enix, відомий за Guardians of the Galaxy, Deus Ex, Final Fantasy, NieR, Life is Strange, Tomb Raider та Outriders, призупинив продажі в державі, яка стала світовим ізгоєм.

Новий пакет санкцій заборонив росіянам експортувати залізо та сталь до ЄС, що суттєво вдарить по економіці РФ.

Гранди світового футболу Реал, ПСЖ та Мілан відмовилися від співпраці з російською букмекерською конторою та розірвали спонсорські контракти.

І вишенька на торті – американська біофармацевтична компанія AbbVie більше не постачатиме ботокс і філери, яким немає альтернативи, в Росію.

Нагадаємо, через санкції у РФ почалася справжня паніка. Салони краси по всій країні кинулися розкуповувати б'юті-препарати (ціна на імпортні філери в перші ж дні війни злетіла на 30%), а пенсіонери - влаштовують цукрові війни.