"Зятек пригнав "трофейного" красеня: у РФ відкрито вихваляються мародерством окупантів в Україні

У Росії чоловік попросив поради підписників щодо того, як правильно зареєструвати вкрадений "трофей" з України, який пригнав його зять-мародер з війни.

Відповідну посаду опублікували в одній із груп соцмережі "Вконтакте".

На опублікованому фото видно, що автомобіль розмальований рашистською символікою, а саме літерою "V".

"Таке питання до підписників і знаючих людей. Мені днями зятьок мій - військовий пригнав ось такого красеня "трофейного". Самі знаєте звідки. Зрозуміло, без укропських номерів і документів - тому назріло питання реєстрації машинки в Росії. Може хтось поділиться контактами як це все можна оформити", - пише тесть мародера.

Автор також поміркував, як треба було зробити, проїжджаючи через Білорусь, але "що зроблено те зроблено, треба вирішувати питання вже на місці".

Підписники у коментарях по-різному відреагували на пост. Одні пишаються таким зятем і вважають, що "так хохлам і треба". Інші шукають у тому, що відбувається підступ і не вірять у мародерство російських окупантів в Україні, "адже вони бабусь через дорогу переводять". Ще одна категорія людей намагається виправдати те, що відбувається, заявляючи, що українські солдати теж грабують, а у Другу світову війну таке явище було нормою.

Раніше ми писали, що взяті в Україні "трофеї" окупанти вже продають у Росії.