RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Бійня у брянській гімназії: з'явилися моторошні кадри з жертвами та нові подробиці

З'явилися нові подробиці бійні у Брянській гімназії - вбивцею виявилася 14-річна Аліна, яка вкрала зброю у свого батька. Її сестра-близнючка Дарина вижила.

Про це йдеться у місцевих Telegram-каналах.

Варто зазначити, що раніше в пабліках повідомляли про встановлену особу вбивці. Однак імена дівчинки писали різні – хтось казав, що її звуть Аліна, інші стверджували, що вбивця Дарина. Як виявилося, у 14-річної Аліни, яка стріляла, є сестра-близнючка Дарина. Вона була разом з нею в класі біології, проте їй вдалося вижити.

Читайте також: У Росії мобілізовані, що повернулися з війни, відкрили стрілянину на вулиці

Квартиру вбивці обшукують правоохоронці, її батьків доставили на допит. Повідомляється, що власником дробовика, з якого дівчинка вчинила стрілянину у навчальному закладі, є її 53-річний батько. У нього днем раніше був День народження. Аліна, під час події, була одягнена у все чорне, з собою у неї також був мисливський ніж.

За попередніми даними, школярка цілеспрямовано йшла вбивати свою однокласницю Марію Н., у них був конфлікт через їхнього однокласника. Дівчата не могли його поділити між собою, сам хлопчик також був поранений. Решта однокласників потрапила під гарячу руку. Наразі слідчі-криміналісти перевіряють соцмережі та гаджети Аліни, щоб з'ясувати, чи не брала вона участь у заборонених організаціях і чи не цікавилася подібними злочинами.

Раніше ми писали, що в Росії чоловік влаштував бійню у військкоматі.

  • Вас може зацікавити:

У США учень відкрив стрілянину у школі: загинули десятки людей, фото вбивці

У Брюсселі мігрант розстріляв цивільних: відео та всі деталі теракту

У США чоловік застрелив понад 20 людей і поранив близько 60: фото, відео та всі подробиці