RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Світ

Новини

6 липня

Всі новини

Чебурашку в Росії віднесли до сатанинських сил

В Росії відбувся круглий стіл, під час якого російські чиновники обговорювали можливості протидії поширенню так званому "сатанізму" та інших деструктивних явищ в РФ – до списку "сатанинських сил" віднесли також і Чебурашку.

Про це пишуть російські медіа.

Зокрема росЗМІ "Настоящее время" писало про те, що російська Держдума провела круглий стіл із боротьби з так званим "сатанізмом". Під час зустрічі обговорювали "можливості протидії поширенню сатанізму та інших деструктивних явищ у медіакультурному просторі Росії".

Відтак до списку сатанинських сил віднесли зокрема і Чебурашку - одного з героїв низки мультфільмів, вигаданого радянським письменником і сценаристом Едуардом Успенським. А сам мультфільм "Чебурашка" внесли до списку "сатанинських фільмів".

Раніше ми також писали, що Росія відправила на війну в Україну 10 тис. мігрантів. Про це повідомляли у розвідці Міністерства оборони Британії. Стверджували, що РФ масово відправляє на війну в Україну мігрантів, які мають російське громадянство, однак не перебувають на військовому обліку.