RU  UA  EN

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

29 вересня

Всі новини

Путін зрадів зустрічі з кілером

Після обміну ув’язненими, що відбувся 1 серпня між Росією та США, Володимир Путін радісно зустрів громадян Росії, серед яких зокрема кілер та колишній співробітник ФСБ Вадим Красіков, якого в Німеччині раніше засудили до довічного ув’язнення.

Про це повідомляли російські медіа.

Російське пропагандистське медіа "РИА Новости" повідомляло, що загалом в РФ повернулись 8 громадян: Вадим Соколов (Красіков), Владислав Клюшин, Артем і Ганна Дульцеви, Павло Рубцов, Вадим Конощонок, Михайло Мікушин, Роман Селезньов (а також діти).

Російська служба ВВС написала, що під час зустрічі росіян в аеропорту Внуково володимир путін сказав Вадиму Красікову "Здорово" і обійняв його.

Разом з цим російський опозиційний журналіст та блогер Олександр Сотник на своїй сторінці в соцмережі Х прокоментував зустріч російського диктатора, зокрема з кілером Красіковим : "Путло зустрічає біля трапа літака вбивцю Красікова. Є ще питання, що таке Рашка? Що таке печера? Що таке ця банда?".

Варто нагадати, що Красіков є колишнім співробітником ФСБ, якого засудили до довічного ув’язнення в Німеччині за вбивство колишнього чеченського польового командира Зелімхана Хангошвілі.

Крім того, цікаво зауважити, що один з повернених ув'язнених приїхав на обмін у футболці воїна Галактичної імперії з фантастичного всесвіту "Зоряних воєн". На футболці був напис "Your Empire needs you" (тобто "Ти потрібен своїй імперії").


Нагадаємо, після сенсаційного обміну ув’язненими, що відбувся 1 серпня 2024 року між Росією та США, стало відомо, що звільнений з російської в’язниці репортер Еван Гершкович попросив про інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним.