Туреччина знищила в Сирії російські "Панцири": відео потужного удару

У мережі опублікували відео знищення в провінції Ідліб, де турецька армія проводить операцію "Весняний щит", російських зенітно-ракетних комплексів "Панцир", переданих на озброєння урядовим військам Сирії.

Кадри опублікували на сторінці Clash Report в Twitter.

Авіаударом, який був нанесений за допомогою безпілотників, знищено вісім російських ЗРК "Панцир", які були важливими елементами системи ППО.

Раніше в російському Міноборони заперечили такі значні втрати, повідомивши, що в зоні деескалації в Ідлібі на озброєнні знаходилося тільки 4 комплекси "Панцир", двоє з яких були пошкоджені під час нальоту турецьких безпілотників.

"Ви впевнені?" - підписали опубліковане відео турецькі журналісти.


Нагадаємо, що військова операція Збройних сил Туреччини в сирійській провінції Ідліб стала відповіддю на удар по позиціях турецької армії, який завдали увечері 27 лютого сирійські війська, які підтримує Росія.

Як повідомляв "Апостроф", після переговорів президента Росії Володимира Путіна з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом, було досягнуто домовленості про припинення бойових дій.

Детальніше про те, що відбувається в Сирії читайте в матеріалі "Апострофа": Ліквідація генерала і бомби на голови людей: що зараз відбувається в Сирії.