RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії розповіли, як Україна допустила грубу помилку в переговорах по Донбасу

Російський опозиційний політик, лідер партії "Західний вибір" Костянтин Боровий заявив, що Україна припустилася помилки, погодившись на переговори з Росією і бойовиками щодо тимчасово окупованих територій Донбасу.

Про це Боровий написав у своїй статті для "Апострофа".

"Це була помилка, яку треба виправляти. Особливо зараз, коли в Україні є армія, є національно орієнтовані дипломати. Продовжувати цю комедію і блазенство не можна. Путін і відверті бандити починають вимагати від української влади визнання їх як політичної сили. У цих умовах потрібно зробити тільки одне - виходити з цього переговорного процесу. Незважаючи навіть на можливе тиск з боку Штатів і ЄС", - вважає російський опозиціонер.

За його словами, Україна не повинна вести ніяких переговорів з бойовиками, крім звільнення полонених, а також Київ повинен заявити, що всі підписані раніше угоди з РФ і бойовиками щодо Донбасу втрачають силу.

Як пише боровий, стан конфлікту на Донбасі вигідно не тільки президенту Росії Володимиру Путіну, але й українським олігархам.

"Там реально відбувається торгівля. І ось окупована територія перетворилася в ніким не контрольований анклав, через який рушив потік нелегальних емігрантів, наркотиків, зброї. Все це зараз відбувається", – підкреслив російський політик.

Детальніше про переговорному процесі по Донбасу читайте у статті Костянтина Борового для "Апострофа".