RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У НАТО спростували інформацію про перенесення переговорів з Україною з питання ПРО

У НАТО запевняють, що не відкладали переговори з Києвом щодо використання встановлених в Румунії систем протиракетної оборони (ПРО).

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на офіційного представника альянсу, який побажав залишитися анонімним.

У коментарі він розповів, що жодна із запланованих зустрічей не була скасована. А також повідомив, що організація буде і далі продовжувати обмінюватися інформацією, консультуватися та співпрацювати зі своїми сусідами і партнерами.

"В останні роки ми обговорювали питання з нашими партнерами і продовжуємо взаємодію з цього питання, адже метою НАТО є, наскільки це можливо, щодо ПРО зберігати прозорість, особливо, в період, коли ми підвищуємо нашу обороноздатність", - розповів представник альянсу.

Інформацію про те, що в розклад переговорів НАТО з Україною не вносилися зміни, підтвердив і виконуючий обов'язки голови представництва України при НАТО Єгор Божок.

Нагадаємо, раніше видання The Wall Street Journal з посиланням на свої джерела повідомило, що керівництво НАТО відклало переговори з Україною з питання ПРО через непередбачену реакцію РФ на цей крок, а також приход в США до влади республіканців.