RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Саакашвили не доволен законом, из-за которого лишился своих замов

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі назвав непродуманим закон про держслужбу, через який пішли у відставку його заступники Марія Гайдар і Саша Боровик.

Про це повідомляє Укрінформ.

Про це йдеться в його заяві, що є в розпорядженні Укрінформу.

"На жаль, у зв'язку з набранням чинності закону про держслужбу Марія Гайдар і Саша Боровик більше не можуть залишатися моїми заступниками. За минулий рік вони на ділі довели свою відданість країні, зробили багато для добробуту громадян. Вважаю це положення нового закону недостатньо продуманим, оскільки воно може позбавити українську держслужбу дуже багатьох кадрів, котрі в силу різних обставин мають подвійне громадянство", — йдеться в заяві губернатора.

При цьому Саакашвілі заспокоїв одеситів, які довірили свої голоси Гайдар на виборах в облраду, а Боровику на виборах мера Одеси, запевнивши, що вони залишаться його позаштатними радниками і продовжать розпочату роботу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше одеський губернатор Михайло Саакашвілі написав листа Петру Порошенку із загрозою заблокувати прокуратури Одеси, якщо Генеральна прокуратура знову "призначить в місто свого ставленика".