RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

З'явилося фото полковника ЗСУ, звільненого з полону бойовиків

З полону бойовиків на Донбасі звільнили українського полковника Івана Без'язикова.

Про це написав у своєму Twitter прес-секретар українського президента Петра Порошенка Святослав Цеголко..

"Глава СБУ тільки що доповів президенту про звільнення полковника Збройних сил Iвана Без'язикова, який перебував у полоні з серпня 2014 року", — сказав прес-секретар Порошенка.

Інформацію про звільнення Без'язикова підтвердив і уточнив радник голови СБУ Юрій Тандит на своїй сторінці в Facebook.

"Голова Служби безпеки України Василь Грицак доповів президенту України Петру Порошенку, що сьогодні,в результаті проведеної СБУ успішної оперативної комбінації звільнений полковник ЗСУ Іван Без'язиков, який перебував у заручниках з 16.08.14", — зазначив Тандем.

Також радник Грицака опублікував фото полковника Без'язикова.

Фото з Facebook Юрія Тандита

Речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська на своїй сторінці в Facebook показала фото зустрічі звільненого полковника з дружиною.

"На рідній землі Іван Без'язиков обняв дружину після довгої розлуки. Щоб наблизити цей момент, Служба провела велику роботу — багатоходову оперативну комбінацію звільнення Івана! Робимо все можливе, щоб і інші заручники змогли обійняти своїх близьких!" — зазначила Гітлянську.

Фото з Facebook Олени Гитлянскої

Як повідомляв "Апостроф", у березні ватажок самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко розповів про українських полонених.

Другий президент України, який є представником Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі, Леонід Кучма заявляв, що сепаратисти на Донбасі використовують обмін полоненими як фактор впливу на Україну, хоча багатьох з них вже може не бути серед живих.